keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Aquarium ja jotain muuta

Beluga whale. Se on maitovalas. Tytöt tiiätteks mitä? Se on 40% bodyfat  ja silti noin upee. Think about it!
"myyyyy preciouusssssshh!" hän sihisi ja söi sammakon. Jaska ei voinut hyvin sinä iltana.

That's me. Koska käytän ite aina kameraa, miusta ei pahemmi n ole kuvia. Tässä teille komea ulkokuoreni kuitenkin muistutuksena miltä näytän. Don't mind the beard.

(Robert DeNiro gansgta äänellä) "You talkin' to me? You Talkin To Me?! Beat it, punk!" 
Nää oli hienoja lintuja. Poseerasivat kameralle ihan huolella.

Delhviini esitys. Vekkuleita ovat.

Tässä vähä katukuvaa yhen Kanadan kansallispuun alta katulampun valossa about iltakympiltä.

Opettelin piirtää pitkällä valotuksella sydämen, ihan lukijoita varten. Herkkää!
Noniin. Tänmösiä kuvia tällä kertaa. Kävästiin siis Vancouverin Akvaariossa jos on paljon ötökkää ja mönniäistä ja siinä sivussa sitten autettiin luonnonsuojeluksessa ja tutkimuksissa. Se pyörii nääs vapaaehtosten lahjotusten varassa se vesinen mesta.

Muita kuulumisia... Umm. Ei oikein. Jaska on ok, vaikka kuvasta ei niin voikkaa päätellä. On ihan kunnossa. *köh* Mietitään mm. Hawaijille matkaamista, en nimittäin löydä uikkareita mistään eikä voi käydä saunomassa ja uimassa (kumpaakaan ei täällä saa tehä alasti, mitä kummaa ja ihmettä? Maailmassa on monta ihmeellistä asiaa, mut tää menee jo vähä liian pitkälle...) ilman niitä, joten ajattelin mennä sit Hawaijille ostaa uikkarit. Sieltä ne ainaki löytäs.

Babai! Tätä täällä sanotaan koko ajan ku erkaantuu tiet.
Papai?
...
Popeye?
.
.
.
eiks seoo Kippari Kalle?

3 kommenttia:

  1. Hienoi kuvii, taas kerran. Lol Hawaijille, vähän eri kaliiperia verrattuna siihen,kun me lähetään käymään tääl saarelle. Vaan mikäpä siinä, matkailuavartaa, luonto ei kiitä. Toisaalta olitte niin hienoja ihmisiä jo, kun tuitte sitä akvaarioo, niin ehkä se kompensoi....?

    VastaaPoista
  2. Siun kuvatekstit on mainioita, mistä siulle tuleekaan noita mielleyhtymiä? Babai - Kipparikalle. :D :D

    VastaaPoista
  3. Hawaiji.. mm. No, jostain pitää saada uudet uikkarit. Ei oo Suomen valikoima vakuuttanu ja täälläkää ei myydä enää niitä joten pakko mennä ostaa Hawaijille uikkarit. Pakko.

    Kuvatekstit.. No, ne puhuu iha selkeesti ne kuvat jotain. Assosioaatio alueeni aivoissa voi myös joskus olla vähän väsyneitä käyttämään normaaleja hermoratoja.

    VastaaPoista