lauantai 15. lokakuuta 2011

"Round about" - Darth Vader, TomTom recordings.

Otsikko ei liity mitenkään tekstiin. Paitsi siten, että se käy vähä siellä sun täällä.

Intiaanien hautausmaa ja vähä maisemaa.
Käytiin siis reissulla Kelownassa jokunen viikko takaperin. Me mentiin sinne Gold Rush -trailia pitki, siis mitä muinoin kullankaivajat ja uudisraivaajat kulki aluks kävellen ja lopuks rakentivat hepposia teitä sinne. Varrella nähtiin myös kuuluisa "Hell's Gate" ja siellä oli mm. "Hell's gate - Turnaround". Mietin onkohan sen nyt tarkotus olla kääntöpaikka vai kehotus "turn around". No, käytiin siinä sitten ja yks paikan työntekijöistä jututti meitä ja ehotti meille Viewing pointtia ihan rakennuksen takana, mistä pääsis maksua vaste laskeutuu Hell's Gateen alas. Jännä ettei ehottanu sinne menoa... ehkä ei kelvata sittenkää sinne?

Kelownassa oli pieni kirkkoseurahommeli ja oltii yks yö yhen Kyllikki tädin luona (ja hänen nimensä oli Kyllikki ihan oikeestikin). Entinen nuorisotyönohjaaja. Että sitä pilkettä silmäkulmassa ja mielipiteitä asiasta ku asiasta, miten on kaikki tiedossa ja käänteet nähty. "Yks pappi ei messua pysty pilaamaan" oli sanonu arkkipiispastamme. Sanat kantautu arkkipiispan korviin ja oli sitten lähettäny Mäkinen terveisiä Kyllikille "sille Kanadan rouvalle" että oikeassapa olet. Kyllikki oli ja on viisas ihminen, opittiin yhen illan ja vierailun aikana paljon.

Hell's Gaten käpyjä.
 
Okanaga Lake ja Kelownan kaupunkia. Oli muuten aivan uskomattoman upeat maisemat. Tää on otettu paikallisen viinitilan panimo/ravintolakukkulalta. Okanaga Lake vuoristoineen oli jotain ihan uskomatitonta.
Sellaanen oli reissu Kelownaan. Tässä tänään käytiin sitten Nanaimossa, joka on saari vähän länteenpäin, Kelowna on siis idässä sisämaassa ja siel oli paljo lämpimämpää ku tääl rannikolla. Nanaimoon mentiin lautalla, joka oli about Silja Linen kokonen. Koskaan en liiottele. Mut iso se oli.
 
Tällasta jälkeä jätti ferryboat mereen. Harmi, kun ette nää vuoristoja ja kaupunkia auringonnousun aikaan mereltä. Iha jepa.
Vancouver @ dawn from sea. Paint panorama.
Harry Potterin kantapaikka. Tunnistettavissa olevat ihmiset on tehty ragella tunnistamattomiks. Tää oli siis Nanaimossa odotustilassa kun ooteltiin ferry bouttiin nousemista.
Tää oli vaa jotakin mistä oli pakko ottaa kuva. Siinä istuu kuvas keskellä kitaristi tukin päällä lauleskelemassa jotain. Could've been me. Ferry matka on iha suositeltavaa jos tykkää mereilystä, jos ja kun tuutte kaikki käymää Vancouveris.
Oh my! Melkeinpä unohtu kertoa tähä loppuun että kiitokset Matildalle Suomeen vinkistä Whiterockin mestasta. Siellä oli siistiä ja meiät toivotettii tervetulleeks jatkossaki. Seoli siis "Finnish Bethel Church", helluntaikirkko. Siel oli lepposa meininki ja hyviä tyyppejä. Saatetaan saada sieltä jopa ekat oman ikäset kontaktit! Je. Sit ollaan käyty Willingdon Churchilla, joka on joku evankelikaalinen liike, kuuntelemas opetusta. Hyvää, ytimekästä ja tiivistä settiä. Praise in, teach out menee se ilta. Pikkuhiljaa sitä kotiutuu tännekin, alkaa olla rauhallisempaa, mukavampaa ja energisempi meno. Lisää kuvia, blogeja, tekstejä ja muuta taas joskus!

Kiitti kaikille jotka mielenkiinnolla seuraatte, tai selaatte vaan kuvia arvostellen. Kiitti erityisesti niille, jotka ootte kantanu meitä rukouksissa Herran eteen. Adios amigo! Kuten täällä on tapana sanoa.

3 kommenttia:

  1. Mukavaa että pääsette tutustumaan ympäristöön, paljonhan siellä on nähtävää. Upealta vaikuttaa jo nyt tämä siun matkan anti, etkä ole vielä edes puolivälissä. :)

    VastaaPoista
  2. Looool memet siellä vaan seikkailee, sen kai siitä mustasta magiasta saa. :D Tosi vaikuttava se hautausmaa, en tiä kuuluko siellä mitään ääniä, mutta mulle tuli ainakin tosi sellanen hiljanen vaikutelma, aavistus tuulta. Onnea kontaktien löytämisestä!

    VastaaPoista
  3. Joki pauhas vieressä ja vieres meni "scenic route" jonka Kanadan Highway 1 on korvannu suurimmaks osaks. Mut melkolailla muuten hiljasta, se ei ollu kovin vilkas ajorata.

    VastaaPoista