keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Photoja ja pirtelöö

Tässä näkyy buildinki ulkoapäin missä asustellaan. 7. kerros.
Tossa on meiän huone, vielä vissiin melko siistissä kunnossa. Sain isomman sängyn koska olin ahneempi ja kfipää. Mut ehkä vaihdetaa jossai välis ni Jaskaki saa nukkua sit kunnolla. Tuohon sisältyy viel oma kylppäri, mut se jää kuvas vähä oikeelle taakse. TV:stä tulee muuten törkeesti mainoksia. Ihan järjettömästi. En valita enää koskaan Suomen mainostauoista. (...enpä)
Täs on näkymää parvekkeelta Kingswayn eli pohjosen suuntaan. Taustal näkyy vuoristoo, käyää siel joku päivä ajelemassa ja ehkä kiipeillää vähä. JE! Punasel on neliöity mein lähimäkki. Omnomnom.
Täs on näkymää etelän suuntaan.
Pihasta. Kanadan KÄPY.
Kingsway. Tie siis. Asutaan sivutiellä tosta, mut melkein siis muutin Kuninkaantieltä Kingswaylle. Sopivaa.
"Do not enter" - niin minne? Ei kyl käyny mielessä hypätä tohon valtakadulle.
Paikallinen hyviä arvosteluja saanut kreikkalainen ravinteli. Sinne joskus. Pitäähän omistajan ferrarin saada myös bensarahaa. Jaska bostailee tossa vieressä ku kylän omistaja.

 Tällasia kuvia tällä kertaa. Vähän tulee tutummaks toi meiän elinympäristö ehkä noista kuvista. Sää on kyl pilvisempää ku mitä kuvis näkyy, oli kuulemma epänormaalin lämmintä ne pari ekaa päivää ku tultiin tänne. Käytiin tossa myös Metrotownin ostoskeskuksessa, joka on kolmes vai neljäs kerrokses ja sisältää aika läjän liikkeitä. Voin kuvitella että double X sukupuoli nauttis siellä vaeltelusta. Ei olla eksytty tänne Burnabyyn tai Vancouveriinkaan vielä, mut siel ostoskeskukses pari kertaa meni sekasin et missä sitä ny onkaan. Hrr. Löydettiin tiskiharja, pyyhe, kengät, pistorasia-adapteri, beef jerkya ja kumihanskat. Normireissu.

Maalattiin ekana työpäivänä parin opetustaulun kehykset ja näin. Nyt sit pitäs suunnitella viikonloppuun 1h rippikoulua ja pyhäkoulua. Ömh, vois jotenkin olla enemmänkin hommaa, mut ei tääl oo nuorisoo vissii pahemmin. Tehää sit noi hommat huolella.

Meijän emäntä on 87v alunperin Suomesta kotosin oleva leskirouva. Kovasti tunkee ruokaa nenän eteen ja kalkki- ja kalanmaksatabletteja. Sen lisäks että ruoka on kyllä hyvää ja pillerit pitää meitä terveenä ni saadaan aika eksoottinen makuelämys päivittäin. Blenderissä survottuja kasviksia ja hedelmiä. Mitä näin että sinne johonkin meni, niin listaan sisältyy mm: 1) valkosipulia 2) porkkanaa 3) selleriä 4) parsakaalia 5) pinaattia 6) banaania 7) punajuurta 8) paprikaa 9) rucolaa + joitain muita eineksiä ja jotain valmissurvosta jostain muista hedelmistä/kasveista. Alapuolella on kuva siitä pirtelöstä.

Joisitko?

 Että semmosta. Noilla vanukkailla oli mukava pyyhkiä maku pois suusta. Harmi että röyhtäistäessä se maku palaa tunti juomisen jälkeenkin suuhun. On se hullun terveellistä, mut törkeen pahaa. Aivan jäätävää.. Kokeileppa vaan kotona. Jokanen satsi maistuu kaikenlisäks erilaiselta, mut joku kasvin ja valkosipulin jälkimaku puskee jokasesta pirtelöstä läpi. HHrrr.. Bon apétit vain.

5 kommenttia:

  1. Yäk toi pirtelö. Muutoin näyttää ja kuulostaa hauskalta. Ja aika samalta ku Jenkeis, herää kaipuu suorastaan. Onko sielläkin mainostauot lyhyitä, mutta niitä tulee toooosi usein? Mä oikeestaan kyl tykkäsin niistä enemmän. Ei kerenny unohtaa mitä tapahtu ennen katkoa. :D Siunausta oloonnne!

    VastaaPoista
  2. Mahtavaa meininkiä teillä siellä ! Erityisesti pidin kuvasta Kanadan KÄPY :)

    VastaaPoista
  3. Oi tätä, kyl teistä huolta pidetää! :) Ja pirtelö, omnom...

    VastaaPoista
  4. Omnompa hyvinkin. Taisteltiin kiusausta vastaan eilen ottaa pirtelö, mut langettiin. Nyt tapahtu myös se mitä on ooteltu: oksennusrefleksi iski Jaskaan. aahahaha! Mut kyl muuten hyvää huolta pidetää meistä. Kovasti syötetää ja pidetää huolta. Halvaks käy jos kestetään yksityisyyden puute :P

    VastaaPoista
  5. Kyselkääpä mitä elukoita siellä vuoristossa majailee, ennen kuin menette sinne...

    VastaaPoista