lauantai 17. syyskuuta 2011

Mmmm... foood, grwlwlllwlll...

Baconator, Bacon chips, Angus burger with bacon, bacon... En tiiä mikä siinä on, mut hyvältä maistuu. Suomessa myydään tylsästi pekonia ohuina siivuina, me ostetaan kimpale sitä lihaa ja leikataan siitä itte semmoset siivut ku halutaan. Omnomnom! Pekonisipsit on kans hyviä ja burgerit jossa on pekonii välissä, joista toi "baconator" on kyl ehdottomasti tähän astisista paras kokemus.  Tavoitteenani on maistaa kaikennäkösiä tuotteita jois on pekonia välissä. Ei virallinen Diakin "harjoittelun tavoitteet" -listan mukainen tavoite, mut oma henkilökohtainen kilvoitteluni.

Käytiin kiinalaisten/korealaisten/japanilaisten (en vielä tunnista) pitämäs lihakaupas mist löyty mm. kanan jalkoja. Siis jalkoja, ei reisiä. Sit esikeitettyjä naudan sorkkia, kalmareita, mustekalan lonkeroita, kanan sydämiä, sian mahalaukkua ja suolistoo... Ainoo mitä en nähny tiskis oli siansaparot. Ja aivot. Muuten oikeestaan vissiin koko eläin aika hyvin löytyy sieltä kylmähyllystä, et bon apetit vain. Se esikeitetty sorkka oli ehkä kamalimman näkönen. Jos viel joskus käyn siellä ni koitan muistaa ottaa kuvan siitä.

Huomattiin myös Jaskan kans kauppoja kierrellessä et jokainen vihannes ja hedelmähylly herättää ajatuksen "miltäköhän tuo maistuis siinä pirtelössä?" Ja se ajatus kammoksuttaa meitä. Ollaanko jo saatu traumoja? myös pillillä suklaapirtelön juominen täällä mäkissä herättää konnotaation sen niin kutsutun "lemmenjuoman" suhteen. Ja kyllä, tämä emäntämme täällä kutsuu sitä kasvispirtelöö lemmenjuomaksi. Love juice. Mmmm...

Yks outous on myös "Cheese Whiz". käsiteltyy semmosta sulatejuuston omaista leivänpäälle voin tilalle tarkoitettua mössöä. Aika suolasta. Sit kuulemma tosi normaali tapa on myös syödä selleriä peanut butterin ja rusinoiden kanssa. WOT. Siitäkin pitäs melkein saada kuva. Maistettiin sitä, mut se ei kummallekaa meistä tehny tietä sydämeen.

Ruisleipää ei taho löytää oikein mistään. Sit sämpylöitä myydään 30kpl paketeissa. Murojakin on jotain 5kg astioissa ja puolenlitran limutölkkejä vastaa 591ml tölkit. Miksei nää vaan voi olla kymmenjärjestelmän mukasia ja semmosia semi oikeen kokosia muutenki? Pikkuasiois on älyttömästi eroo. Mm. normaalia leivän päälle laitettavaa voita ei oikein löydy. Hirveesti kasvirasvoja pyöreissä purkeissa, mut ei semmosta "Oivariinia" vastaavaa tuotetta. Piti ostaa paketti voita sitte.

 Tämmöstä kulinaristista kuvailua tällä kertaa.  Pekoni on kyl parasta, ei voi muuta sanoo.

2 kommenttia:

  1. Ettei siulla olis ollu tavoitteena myös lisätä painoa?? Kuulostaa tuo pekonidieetti sellaiselta, että saattaisit päästä tavoitteeseen. :)

    VastaaPoista
  2. Jos lihon, hyvä, jos en, syön enemmän. :)

    VastaaPoista