sunnuntai 13. marraskuuta 2011

...I see RED people...

Käytiin siis WinterJameissa. Mistä alunperin hypetin, se toteutui! Matka meni sinne suuntaan loistavasti, joskin bensaa toi auto syö ku minä pekonia. Huhhuh. Nyt voin kuolla onnellisena. Mut en toki halua vielä.

RED merchandise. Ostin.

Voin sanoa virallisesti jutelleeni RED:n basistille! Q & A (question & answer)  osios kukaan ei kyselly mitään ni pitihän se kysästä että onko Euroopan kiertuetta tiedossa, kenties Suomeenkin tuloa? CNR (Christmas Night Rock) on lähin (Saksassa) jossa poijjaat on käyny tai tulee käymään vissiin nyt joulukuussa. Odotettavissa on et jos tää uusin levy poikii kyselyitä ni Euroopan kiertue TULEE. Mut niinhän ne lupaa aina kun kysyy.

Patrick Ryan Clark -band. Hyvää poppia.

For King and Country. Hyvää poppia myös, soittaavat käsiharmoonipelillä tossa. Varsin nasta bändi!

...mut ei niin nasta kun tämä. "Voi jucu!", lainaan Paulia.

RED

RED

RED ja pyrot. Olin niin fiiliksissä etten tajunnu säätää kameraa ni RED:stä kuvat on täysin tuuripelillä tulleita.

Runpali ja Faceless -rumpukalvo. Tiedän erään joka olis mielissään tuosta.

RED

Edelleen RED

Newsong. Vanhoja patuja, mut osas kyllä jamitella.

Fireflight, nähty Suomessa MNF:ssä 2009 muistaakseni.

Kutless. Never seen in Finland. Lempibändejäni vuodesta 2006 eteenpäin. Mut soittivat uusimpien levyjensä biisejä ja se vähä harmittaa kun oon itte jämähtäny heidän tuotantonsa keskilevyille.

Matthew West. Helmi mies.

Newsboys

... ja heillä on sekopää runpali. Aivan kahjo. Tässä toisaalta WinterJameista youtube matskua: http://www.youtube.com/watch?v=eysbBN2n_Ac
Täytyy kyllä myöntää että tähän astisen Kanada reissun PARAS KOKEMUS. En usko että Hawaijikaan pätee tälle kokemukselle. Ah. Newsboys tuli vielä lavoille nosturin tapasilla vempeleillä ja kävivät jossain 5-10metrin korkeudessa yleisön yläpuolella niillä. Sit lopuks rumpalin lava nousi ja taipu aja alko pyörii ku Linnanmäen laitteet. Oli heillä show. En kuullu Räfsö 4 riparin hittiä "Light up!" mut Born again ja JESUS FREAK from DC Talk lämmitti sydäntä, mieltä ja jalkoja ja käsiä! ja kainaloita.

Mut tän reissun ehdottomasti helmein oli RED. Keikkasetti oli "Death of Me" "Faceless" "Let Go" "Not Alone" ja "Breathe Into Me". Alla vielä kuva että tajuaisitte että olin RED bändiä tsuumailemassa mieluiten.

Jesseä varmaan ärsyttää. s.o. pikkuveljeni. http://www.youtube.com/watch?v=4GYje65dvLU bongaa videolta hoopo jätkä yksinäisyydessään eturivissä heiluttamassa vasenta kättä ja kuvaamassa oikealla.

Loppureissun kruunasi paluumatka jenkkeihin. Tunnelmaa kuvaa Anssi Kela biisillä Puistossa: "...vaatien pysähtymään. Jaska painaa kaasuu huutaen, 'JOKO TAAS?! ymmärrä en...'" Kyllä. Laitetaan tähän Dejavu kuva vielä varmuudeksi niille jotka ei tajua. Kolmas kerta jo.

Seoli sit 3. pysäytys Pohjois Ameriikan sheriffeiltä. Vielä toistaseks ilman sakkoja mennään,  boo yah!

Jes. RED. RED. Näin RED:n livenä. Ainii ja Kutlessin.

Ja RED veti hyvin.

Yea.

P.S. Punainen. Englanniksi RED. Värioppikoulu nro1. Muita ei tartte tietää.

3 kommenttia:

  1. Loistavia keikkakuvia, onnittelut! Varmasti aivani sika mahtava kokemus toi, käy isosti kateeks. Miten ihmeessä te saatte noi polliisit aina peräänne??

    VastaaPoista
  2. Täähän oli selkeetä. USA:ssa ei varsinaisesti ole tiehen piirretty selkeitä kaistaviivoja, sateista ja tummaa ni Jaska ryhmitty väärälle kaistalle ku yritettii Interstate 5:lle päästä. Oltii sit suoraa kääntyvien kaistalla ja poliisit oli sit kivasti perässä. Meinattii kuiteki että "no ei se niin justiinsa ole, käännytää tästä vasemmalle kyl noi ymmärtää" ku oli jo nii myöhä, mut ei tajuttu että se oli poliisiauto ja eihän poliisit ymmärrä... Sit ne vilautti valoja ja Jaska pääs taas juttelee poliiseille. "Most of the times when people try to turn like that they are either drunk or lost. It seems that you're only lost so take the road right and make a U-turn. Have a nice day", sanoi poliisisetä hetken ankaran puhuttelun jälkeen. Luulin jo et nyt napsahtaa sakot. :P

    VastaaPoista
  3. *suoraa kääntyvien kaistalla, meinaan siis et piti kääntyä vasemmalle mut oltiin suoraan menevien kaistalla...

    VastaaPoista